Cillouettes er et dansk silkeunivers etableret i 2021. Jeg - Cecilie som er stifter af Cillouettes - har siden jeg var helt lille døjet med atopisk hud, hvilket stiller store krav til de tekstiler, som huden kommer i berøring med. Netop silke er et tekstil, som min hud altid har trivedes særligt godt med. I de senere år har jeg fået øjnene op for, hvor mange andre fordele silken tilvejebringer. Temperaturregulerende-, antibakteriel- og allergivenlig effekt - for blot af nævne et lille udsnit. Disse fordele ønsker jeg, at alle skal have mulighed for at opleve.

Hos Cillouettes har vi en vision om at udbrede silkens mange fordelagtige egenskaber, således at langt flere kan få gavn af disse. Vi ønsker at være et anerkendt, eksklusivt skandinavisk brand, som forhandler produkter i kvalitetssilke til den bevidste forbruger. 

Vi har en mission om at tilbyde et bredt sortiment af silkeprodukter i livsstilskategorien, der skaber hjemlig luksus og samtidig har en lang række sundheds- og skønhedsmæssige fordele. På webshoppen findes et univers af skønne livsstilsprodukter, hvor den røde tråd er silke. Alt sammen til en fair pris. Vi mener nemlig, at silke bør være for alle.