Krøller med sokker

Min "rejse" med heatless curls - "Krøller med sokker"

Krøller med sokker er en simpel metode til at få fyldige krøller i dit hår. Før jeg gik over til at bruge Curl Band i 100 % silke, gik jeg hver nat i seng med sokker flettet ind i håret. Resultatet blev, at jeg hver morgen vågnede op med de fineste, bløde og naturlige krøller.

Det sparede mig en masse tid, eftersom jeg ikke skulle krølle mit hår hver morgen.

 Heatless Curls - Dansk webshop

Teknikken er simpel:

Trin 1: Sørg for at have fugtigt hår. Det er vigtigt, at dit hår er fugtigt i en sådan grad, at det er tørt, når du vågner næste morgen. Hvis ikke håret er tørt, når du vågner, vil det betyde, at krøllerne ikke har formet sig tilpas - og derfor hurtigt vil faldet ud.

Trin 2: Børst dit hår. Det er besværligt at flette håret, hvis det er uglet, så dette gør det nemmere.

Trin 3: Find dine længste sokker frem. Brug 4-6 strømper afhængig af, hvor store du ønsker dine krøller.

Trin 4: Del dit hår op i 4-6 sektioner - husk du skal have samme antal strømper. Flet hver sektion rundt om strømperne indtil midten af strømpen. Det er vigtigt, at du krøller håret så tæt på hovedbunden som muligt - for det pæneste resultat. Du afslutter med en hårelastik.

Trin 5: Når du vågner, så fjern forsigtigt sokkerne. Derefter deler du krøllerne ud med dine fingre for et mere naturligt resultat.

Trin 6: Hvis du er tilfreds med dine krøller, så giv dem lidt hårspray for bedre hold. Dette er ikke et must - men forsøg dig frem med hvad der virker bedst for dig. 

Det lyder jo meget nemt - er der ingen ulemper?

Laver du krøller med strømper en enkelt gang i måneden, er der stort set ingen ulemper ved metoden.

Men PAS PÅ - du kan hurtigt ødelægge dit hår. 

Min erfaring er, at hvis du hyppigt krøller dit hår med "sokke-metoden", så risikerer det at blive tørt og slidt af gnidningen fra sokken. For at forhindre at skade mit hår yderligere, gik jeg over til at bruge silke stof. Silke har en yderst positiv effekt på håret. Netop dette er årsagen til, at alle vores Curl Bands produceres i 100 % silke.

Ikke nok med at silken er yderst fordelagtig - da den blandt andet modvirker kruset hår og knækkede spidser - så er den også meget elegant at anvende sammenlignet med "sokke-metoden". 

Siden jeg skiftede fra "sokke-metoden" til Curl Band i 100 % silke, har jeg oplevet, at mit hår mærkes og synes langt sundere. Hver morgen vågner jeg op med glansfulde krøller. Det oplevede jeg ikke ved "sokke-metoden". Godt nok fik jeg fine krøller, men mit hår var samtidig kruset. Det oplever jeg ikke længere takket være silken. 

Du kan læse mere om vores Heatless Curl Band og hvordan du bruger den ved at klikke her. 

"Jeg går aldrig tilbage til mit gamle krøllede pudebetræk"

Kunde