Silke & Sundhed

Som du sikkert ved, er silke et naturligt produkt. Fordelen ved naturlige produkter er, at der stadig er sunde aminosyrer og proteiner i materialet. Mulberry silke er en af de sundeste former for silke. Denne type silke indeholder over 18 forskellige aminosyrer og proteinfibre, som tilsammen har en sund indvirkning på både dit hår og din hud.

Aminosyrer er blevet kendt som "byggestenene" i kroppen. De bygger celler og reparerer væv, de danner antistoffer for at bekæmpe dårlige bakterier og virus; de transporterer ilt gennem hele kroppen og hjælper med muskelaktivitet, og de hjælper med at genopbygge RNA og DNA (nukleoproteiner).

Silkeaminosyrerne har mange fordele, herunder hjælper de blandt andet med at forhindre dehydrering af huden. Aminosyrerne har en lav molekylvægt, der gør, at de let kan optages gennem huden. Som med hår, binder silkeproteinet sig til keratin, der findes i huden, hvilket hjælper med at forhindre fugttab.

Silke er den ideelle tekstil til pudebetræk, da den er blød, behagelig og god mod huden. Silke er ultra luksuriøst og har temperaturregulerende egenskaber. Silken garanterer, at du holder dig varm om vinteren, og får en behagelig temperatur i den varme sommerhede. Silke er karaktiseret ved at være anti-allergifremkalende, så det er et oplagt valg, hvis du er allergiker eller har astma. Derudover vil silkens bløde overflade ikke kradse eller forstyrre, hvilket gør den ideel for dig, der har følsom hud, psoriasis eller atopisk eksem. 

Shop silke pudebetræk nu

"Jeg går aldrig tilbage til mit gamle krøllede pudebetræk"

Kunde