Udviklet i samarbejde med uddannede specialister

Cillouettes egen silke

Hos Cillouettes har vi et fast samarbejde med vores leverandør, som producerer råvarerne til mulberry silke. Herefter anvender vi vores egen syerske som producerer vores forskellige styles. Gennem de få led mellem råvareproducenten og Cillouettes sikres det, at vi altid kan være sikre på, at alle produkter har den samme høje kvalitet.

Vi har et

Tæt samarbejde med landmænd

Alt silke produceres af landmænd med speciale indenfor silkeproduktion. Det tætte samarbejde med lokale landmænd sikrer, at vi får den højeste kvalitet af langstrengede silke-cocooner.

Vi kender til

Kvaliten af silke

Silkens kvalitet måles i momme, som er en vægtenhed for silken. En højere momme betyder silken er syet tættere. Silke sengetøj og beklædning anbefales at have en tæthed mellem 16-19 momme. Bliver silken for tæt er resultat en alt for tæt syning, som ikke er åndbar, og derfor bliver utrolig varm.

Vi forhandler altid

100 % ægte silke

Vores mulberry silke er altid 100 % ren uden tilsætningsstoffer som eksempelvis polyester.

Den ægte silke giver en blød og smooth følelse som aldrig kan opnåes med alternative produkter.

Du kan her læse, hvad du skal være opmærksom på, hvis du mistænker en producent for falsk silke.

fordele ved silke

Tester alt for skadelige stoffer

OEKO-TEX®

“STANDARD 100 by OEKO-TEX® er et af verdens mest kendte mærker for tekstiler testet for skadelige stoffer. Det står for tiltro og høj produktsikkerhed for forbrugere. Alle vores produkter er testet med OEKO-TEX® standarden.

Andre indlæg om silke

Silke og soverynker

Soverynker beskriver de rynker, som der kan dannes, når ansigtet får pres fra puden ved at sove på siden. Disse rynker adskiller sig fra almindelig...

Læs mere

Silke og strålebehandling

BEMÆRK: Der er ingen videnskabelige beviser, der tyder på, at det at sove i silkesengetøj har nogen specifikke helbredende fordele for mennesker me...

Læs mere

Vi anbefaler

Silke pudebetræk

Cillouettes

2-Pack | SILKE PUDEBETRÆK | Vælg selv farven

599,00 kr 698,00 kr