Hvilken type Curl Band skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilket Curl Band du skal vælge?

Der findes efterhånden en række udbydere af varmefri krøllebånd - også kaldet Curl Bands. Du er måske i tvivl om, hvilken variant du skal vælge, og netop derfor skal du læse med her. Helt grundlæggende produceres Curl Bands (oftest) i enten satin eller silke. Med det blotte øje, kan det være svært at få øje på forskellen mellem de to materialer, men ikke desto mindre er det værd at kende til den. 

Silke eller Satin?

Silke er et naturligt materiale, og det er udelukkende lavet af kokoner af silkeorme. Silkens fugtighedsgivende egenskaber hjælper med at nære håret således, at man undgår knækkede spiser og reducerer andre hårskader. 

Satin derimod, er et menneskeskabt produkt, som har en lidt grovere overflade end silke. Samtidig har satin ikke den samme fugtighedsgivende egenskab som silke. Derfor er chancen for at udtørre håret højere med et Curl Band i satin. Hvis du ønsker at skåne dit hår mest muligt samt sikre dig, at dit hår bevarer den rette fugtbalance, er silke derfor det mest oplagte valg. 

Undgå de billige materialer - de skader mere end de gavner

Satin er ydermere et billigere materiale end silke, og oftest er Curl Bands i satin fyldt op med et hårdt skumgummi lignende materiale. Dette materiale er langt hårdere at sove på end et Curl Band i silke, som er fyldt op med vat. Når et Curl Band er fyldt op med et hårdt materiale, har det ligeledes en større tilbøjelighed til at gå op i syningerne, fordi der kommer ekstra pres på dem. 

Hvis du ønsker din nattesøvn intakt, og du samtidig vil bevare et hydreret hår, så er et Curl Band i silke det bedste valg. 

To forskellige størrelser af Curl Band

Hos Cillouettes tilbyder vi to varianter af Curl Bands; Original og Mini. Begge udgaver er produceret i silke og fyldt op med vat, så det er behageligt at sove med. Hvis du har page til mellemlangt hår - eller blot fint hår - så er vores Mini Curl Band det bedste valg. Hvis du derimod har mellemlangt- til langt hår, så anbefaler vi vores Originale Curl Band.

Få de smukkeste varmefrie krøller - Krøller uden varme - Silke krøller - Silkebånd til hår - Krøllebånd til hår - Curl Band silke. Cillouettes Curl Band er perfekt til dig, som går op i hårpleje

Shop silke pudebetræk nu

"Jeg går aldrig tilbage til mit gamle krøllede pudebetræk"

Kunde