Zum Inhalt springen

⏳ Fødselsdagstilbuddene slutter om:

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

Levering og returnering

Levering & Returnering

Bestiller du før kl 14.00, bestræber vi os efter at din ordre sendes samme dag. Ordrer afgivet efter kl. 14.00 bliver sendt dagen efter. Du modtager din ordre indenfor 1-2 hverdage.

GRATIS OMBYTNING (1. gang pr. ordre):

OMBYTNINGSPORTAL HER

Hvis du vil ombytte en style fra din ordre, skal du blot returnere den oprindelige vare, skrive at du ønsker ombytning, hvorefter vi vil sende den korrekte størrelse til dig. Hvis du er bekymret for, at varen ikke er tilgængelig imens vi behandler din returnerede varer, anbefaler vi at placere den nye ordre med det samme, da vores lager er begrænset (her skal vi nok refundere fragten for den nye forsendelse)
Ved ombytning skal du bruge denne portal for at få en gratis forsendelses label:

Sender du retur med ovenstående label og ønsker pengene refunderet, vil du blive opkrævet 45 DKK, da det kun gælder ombytninger.

Jeg vil gerne ombytte til noget der er dyrere end det jeg sender tilbage?
Vi sender dig en faktura med et betalingslink, hvor du kan betale med Visakort, Mastercard, Mobilepay, Apple Pay og Paypal. 

Den varer jeg ønsker at ombytte til, er billigere end varen jeg har sendt tilbage?
Vi refunderer differencen helt automatisk til kortet, der er tilknyttet din ordre fra da du bestilte.

Jeg har brugt en ombytningslabel, men det jeg har fået ønsker jeg pengene tilbage for?
Da vi har tilbudt gratis ombytning i første omgang, og betalt for en returforsendelse, samt en ny forsendelse - så kan dine varer ikke tages retur herefter. Du ophæver derfor automatisk din returret, når du ønsker at lave en ombytning. 

Jeg har brugt en ombytningslabel, men jeg vil gerne ombytte igen?
Vi kan desværre kun tilbyde en fuld gratis ombytning første gang du ønsker at lave en ombytning. Du er ellers meget velkommen til selv at sende din vare retur til os.

Returnering

OBS: Varer købt i november og december har forlænger returret frem til 15. januar 2024.

Hos Cillouettes.dk har du 30 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager din pakke. Indenfor dette tidsrum kan du sende varen retur og få pengene tilbage, hvis varen ikke er taget i brug. Er de 30 dage overskredet vil pakken ikke per automatik blive sendt retur til kunden. Du kan evt. få udstedt et tilgodebevis.

Du, som køber, står selv for betaling af retur forsendelsen, og der er derfor ingen refusion af forsendelsebeløbet ved returnering af produkter.

I tilfælde af at du som kunde nægter modtagelse af pakken eller ikke får afhentet pakken hos pakkeshoppen inden den bliver sendt retur, forbeholder vi os retten til at fakturere kunden for eventuelle omkostninger for returforsendelse og eller genlevering. Dette bliver fratrukket retur beløbet ved modtagelse.

Vi anbefaler, at du sender med et forsikret returlabel, da Cillouettes ikke står til ansvar for ikke-forsikrede pakker. Du kan købe et forsikret returlabel via vores system, nedenunder finder du den til en pris af 40kr. Det er på eget ansvar at sende uden forsikring. Pakken kan risikere ikke at komme frem til vores lager, hvis du vælger at returnere den udenom vores system uden forsikring. Du kan sende retur via posthus eller pakkeshop. Den skal dog altid frem til adressen og kan IKKE sendes til pakkeshops, da disse pakker bliver ikke afhentet.

 Returneringsportal med pakkelabel

SEND SELV PAKKEN:

Kontakt os for at modtage informationer om send selv.


Vær opmærksom på at den skal leveres på adressen af budet, da pakken ikke vil blive afhentet hvis den ender i en pakkeshop.

 Vi tager ikke din pakke retur, hvis:

  • Produktet har tydelig slid.

  • Produktet har ridser på overflade

  • Produktet ikke er pakket forsvarligt ind.

  • Hvis du overskrider de 90 dages returfrist.

Uafhentede varer
Uafhentede varer der er sendt med GLS, der sendes retur til Cillouettes.dk, vil blive fratrukket et returneringsgebyr på 90 kr.
Cillouettes.dk refunderer først beløbet for ordren, når vi har modtaget den uafhentede pakke på vores adresse - der kan gå op til 2-8 hverdage.

Reklamation
Hvis du skal lave en reklamation på en vare, skal du kontakte Cillouettes.dk på info
@cillouettes.com, som sender en returlabel til dig. Hvis du selv køber en returlabel, er det ikke muligt at få denne refunderet.