Zum Inhalt springen

⏳ Fødselsdagstilbuddene slutter om:

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

Udviklet i samarbejde med uddannede specialister

Cillouettes egen silke

Hos Cillouettes har vi et fast samarbejde med vores leverandør, som producerer råvarerne til mulberry silke. Herefter anvender vi vores egen syerske som producerer vores forskellige styles.
Gennem de få led mellem råvareproducenten og Cillouettes sikres det, at vi altid kan være sikre på, at alle produkter har den samme høje kvalitet.

Med fokus på et

Tæt samarbejde med landmænd

Alt silke produceres af landmænd med speciale indenfor silkeproduktion. Det tætte samarbejde med lokale landmænd sikrer, at vi får den højeste kvalitet af langstrengede silke-cocooner.

Vi kender til

Kvaliten af silke

Silkens kvalitet måles i momme, som er en vægtenhed for silken. En højere momme betyder silken er syet tættere. Silke sengetøj og beklædning anbefales at have en tæthed mellem 16-19 momme. Bliver silken for tæt er resultat en alt for tæt syning, som ikke er åndbar, og derfor bliver utrolig varm.

fordele ved silke

Vi forhandler altid

100 % ægte silke

Vores mulberry silke er altid 100 % ren uden tilsætningsstoffer som eksempelvis polyester.

Den ægte silke giver en blød og smooth følelse som aldrig kan opnåes med alternative produkter.

Du kan her læse, hvad du skal være opmærksom på, hvis du mistænker en producent for falsk silke.

Tester alt for skadelige stoffer

OEKO-TEX®

“STANDARD 100 by OEKO-TEX® er et af verdens mest kendte mærker for tekstiler testet for skadelige stoffer. Det står for tiltro og høj produktsikkerhed for forbrugere. Alle vores produkter er testet med OEKO-TEX® standarden.

Andre indlæg om silke

Fordele ved silkesengetøj

Silkens mange fordele

Mulberry silke har mange fordele, når du bruger det som sengetøj, hovedpudebetræk eller nattøj. Mange ved ikke, at silke er åndbart, hvilket betyder, at silken har en temperaturregulerende effekt. ...

Weiterlesen
Silkens vægt i momme

Silkens vægt (momme)

Der findes mange forskellige prisklasser af silke – og gudskelov for det. I mange år har silke sengetøj og silke nattøj kun været noget, som de rigeste personer har haft råd til at købe. Vores silk...

Weiterlesen
Vaskeanvisning silke

Silke vaskeanvisning

Vi anbefaler, at du vasker dit silke i hånden.

Weiterlesen